Markkinoi sosiaalisessa mediassa – siellä missä asiakkaasi viettävät aikaa

Tehokas tapa tavoittaa laajoja yleisöjä nopeasti ja tehokkaasti. Saa näkyvyyttä ja some mainonta auttaa sinua siinä.

01 – miksi somemainonta?

Miksi mainostaa somessa?

Some mainonnan yksi suurimmista etuuksista on nopea näkyvyys tavoite yleisön edessä. Mainosta ihmisille, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi. Näin onnistut konvertoimaan liideistä asiakkaita, muistuttamalla mahdollisia asiakkaita tuotteistasi ja palveluistasi.

Some mainonta on erityisen joustava tapa alkaa myös mainostamaan ja markkinoimaan yritystäsi, sillä se sopii jokaisen budjettiin ja se on erityisen edullinen tapa lähteä mainostamaan.

Somemainonnan vahvuuksia

  • Tavoita suuri joukko tavoiteasiakkaitasi erittäin nopeasti ja tehokkaasti
  • Konvertoi liideistä asiakkaita
  • Säästä arvokasta aikaa ja keskity yritykseesi
  • Kasvata ROI:ta erittäin tehokkaasti
  • Sopii jokaisen budjettiin

ammattilaisen tekemä somemainonta

Some mainonta voi olla hankalaa ja erittäin kallista, kun ei tiedä mitä tekee. Me autamme sinua näissä haasteissa, parantamalla tuottoprosenttia, helpottamalla työmäärääsi ja kaikista tärkeimpänä kasvattamalla liikevaihtoasi. Hoidamme strategian, sisällöntuotannon, julkaisun ja analytiikan seurannan puolestasi.

02 – Miksi niinemetsmedia?

Markkinointia sosiaalisessa mediassa – me autamme sinua löytämään yleisösi.

NiinemetsMedia – pitkäaikainen kumppanisi somemainonnassa

Sosiaaliset mediat muuttuvat päivittäin ja mukana pysyminen vaatii alustojen aktiivista seuraamista. Kaikki alustat ja niiden käyttäjät ovat myös erilaisia, joten oikean alustan löytäminen voi olla melko hankalaa ja aikaa vievä prosessi.

Olemme nuori digimarkkinointitoimisto, joten olemme hyvin perillä uusista trendeistä, tulevista trendeistä ja alan liikkeistä. Meidän laajalla osaamisella ja alan hyvällä kokonaisymmärryksellä, tulet saamaan konkreettisia tuloksia etkä vain lupauksia.

Oman yleisösi löytäminen

Löydämme sinun yleisösi oikealta some kanavalta, muutamme tavoitteesi konkreetisiksi taktiikoiksi ja mittamme tuloksia jatkuvasti jotta saavutamme haluamasi tuloksia. Optimointi ja useiden versioiden vertailu on jokaisen menestyvän markkinointistrategian takana.

03 – Eri alustat

eri somemainonnan alustoja.

TikTok

Alle 15 sekunnin videot ovat vallanneet kuluttajien huomion ja ovat kasvaneet suosituimmaksi tavaksi nauttia sisällöstä. Kun haluaa vaikuttaa nuorempaan yleisöön tai kasvattaa brändiuskottavuutta on TikTok erittäin tehokas alusta mainostaa yritystä ja kertoa itsestään lisää lyhyiden videoiden avulla.

Pinterest

Onko sinulla verkkokauppa? Jos vastasit joo, tämä alusta on sinulle. Sillä 87% pinterestin käyttäjistä on ostanut tuotteita pinterestin kautta. Erityisen joustava ja helposti kasvatettava alusta. Jaa kuvia vaikka sadoista tuotteistasi.

Instagram

Instagram on erityisen hyvä alusta rakentaa brändikuvaa ja sitä myöten se sopii yrityksille, jotka yrittävät luoda jotakin tiettyä kuvaa omasta yrityksestä. Rakenna mielikuvia ja kerro yrityksesi tarinaa instagramissa. Instagram sopii hyvin niin B2C kuin myös B2B yrityksille.

LinkedIn

LinkedIn on pääasiallisesti suuniteltu ammatilliseen käyttöön, ja on erityisen hyvä ratkaisu B2B yrityksille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei alusta sopisi myös B2C yrityksille. Alusta on myös erityisen hyvä työntekijöiden etsintään.

Twitter

Ole suoraan yhteydessä asiakkaisiis lyhyiden päivitysten ja lyhyiden uutis postusten avulla. Rakenna luotettavuutta alallasi jakamalla ja kommentoimalla suosittuja postauksia.

Facebook

Jokaisen some mainonnan projektin perusta. Facebook on erittäin joustava ja monipuolinen alusta ja sopii yrityksille joiden tavoitteena on esim. arvostelujen kerääminen, asiakaspalvelu tai mainonta. Jos budjetissasi on varaa keskittyä vain yhteen alustaan, se on Facebook.

04 – kenelle sopii?

Kenelle somemainonta on suunniteltu?

Some mainonta ei sovi jokaiseen markkinointikampanijaan eikä myöskään kaikkiin markkinointistrategioihin.

Lyhyesti some markkinointi on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun yrityksesi mainostaa lyhytaikaisesti jotkain tuotetta tai tiettyä tarjousta. Näin saat nopeasti ja tehokkaasti tarjouksesi asiakkaiden eteen, jotta he voivat ottaa kaiken irti tarjouksestasi.

Osa lyhytaiakaista markkinointi
strategaa

Jos tavoittelet lyhytaikaista tuottoa ja nopeaa kasvua mahdollisimman nopeasti, somemainonta sopii sinulle. Jos kuitenkin etsit pidempiakaista markkinointistrategiaa, toimii somemainonta pienemässä roolissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä alustaa sopii yritykselleni parhaiten?

Valitsemme julkaisualustat erittäin tarkkaan tarkempien keskustelujen jälkeen, sillä kun prosessiin vai valintaan vaikuttaa moni asia, on erittäin vaikea sanoa, mikä sopii kenellekkin. Asiaan usein vaikuttavat, yritys, ala, tavoite asiakkaat, tavoite sekä budjetti.

Kuinka kallista some mainonta on?

Somemainonta voi olla erittäin edullinen tapa alkaa markkinoida yritystä. Kuitnekin kun strategia laajenee, myös budjetti laajenee. Some markkinointi on siitä kuitenkin siitä joustava, että sä voit aloittaa pienellä budjetilla ja skaalata perjaatteessa loputtomiin.

Milloin some mainonnan tulokset alkavat näkymään?

Some mainonta on lyhyen aikavälin markkinointikeino, joten tulokset näkyvät usein ihan muutamastä päivästä muutmaan viikkoon.

Tarvitsenko ison budjetin some mainontaa varten?

Ei tarvitse, pienelläkin budjetilla voi saada aikaiseksi huomattavia tuloksia. Kun käytössä olevat resurssit käytetään vain oikein, ja käytetään oikeaa alustaa, voidaan pienelläkin budjetilla saada aikaiseksi erittäin hyviä tuloksia

Sopiiko some mainonta markkinointistrategiaani?

Jos etsit nopeaa ja väliaikaista markkinointistrategiaa, some mainonta sopii sinulle erityisen hyvin. Jos kuitenkin olet kiinnostunut pitkäaikaisesta ja kokonaisvaltiasesta markkinointistrategiasta, some markkinointi voi toimia vain yhtenä osana sitä, sekä usein vain väliaikiasesti.

Oletko valmis aloittamaan projektisi?

Olemme pitkäaikainen kumppani sinulle. Haluamme luoda kestäviä suhteita ja auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottoprosenttiaan erittäin tehokkaasti. ole meihin yhteydessä ja kerro meille tavoitteesi.

Aloita uusi projekti

Käytämme viestintään myös näitä työkaluja.