Meidän tarinamme, tutustu meihin paremmin.

Lue lisää meidän tarinastamme ja tustustu meihin paremmin.

NiinemetsMedia alkoi pelkästä ideasta.

Saimme alun vuonna 2020 pelkästä ideasta, mitä me lähdettiin kehittämään.

2020

Robin Niinemets

Perustaja

Seuraa matkaamme

2020

Saimme alun kouluprojektin kautta vuonna 2020. Lukiossamme järjestettiin Nuori yrittäjyys projekti, mihin osallistuttiin. Siihen piti miettiä yritystoiminta, mitä haluaa lähteä kehittämään. Saimme idean digitaalisesta markkinointitoimistosta, mitä me lähdettiinkin kehittämään enemmän. Valitettavasti koronakriisin takia projekti keskeytyi ja tämä jäi vain idean tasolle.

2021

Vuonna 2021 saimme kuitenkin uuden mahdollisuuden tämän samaisen projektin kautta, ja lähdettiin todellisuudessa kehittämään tätä. Kasvettiin opittiin ja rakennettiin alustaa, minkä pohjalta lähteä rakentamaan. Me myös saatiin ensimmäinen asiakas kenelle tekemä työ sujui suunitelmien mukaisesti ja asiakas oli erittäin tyytyväinen. Tästä vuodesta opimme paljon, tehtiin virheitä ja kaaduttiin, mutta kuitenkin myös noustiin ylös ja yritettiin uudestaan.

2022

Vuoteen 2022 me lähdemme innolla ja vauhdilla. Tämä on se vuosi, kun haluamme keskittyä asiakkaisiimme ja auttaa myös heitä kehittymään digitaalisen markkinoinnin avulla. Tavoitteenamme on tuottaa oikeaa arvoa ja auttaa heidän yritystoimintaa kasvamaan. Olemme erittäin isnnoissamme tulevasta ja haluamme kehittyä vain entisestään. Opimme päivittäin uutta, markkinoinnin muuttuvalla rintamalla ja kehitymme jatkuvasti.
Emme malta odottaa, että pääsemme verkostoitumaan kanssasi

Meidän arvot

100% kuka me ollaan

Meidän arvot ovat selkeitä.

Meidän perusarvoja on kekseliäisyys, oikeudenmukaisuus, asiakaskokemus ja tehokkuus. Nämä arvot edellä, me markkinoimme, brändäämme ja rakennamme. Meidän kaikki päätökset perustuvat näiden arvojen varaan ja nämä ovat arvot, jotka ohjaavat meitä tulevaisuudessa oikeaan suuntaan.

Meidän Tarkoitus

Tavoitteet oikeaan suuntaan

Tämä yritys syntyi yhden hyvin selkeän tavoitteen ympärille. Halu auttaa ympärillä olevia yrityksiä nousemaan uusiin todellisuuksiin sekä hyödyntää kaikki mahdollinen potentiaali, mitä yrityksestä löytyy.

Meidän päämäärä

Selkeä ja tärkeä

Päämäärämme on selkeä. Tavoitteena on tulla yrityksiä kehittyväksi ja modernisoivaksi koneeksi. Haluamme kasvaa koossa maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka on tarjolla kaikille yhteisöille ja yrityksille. Vain näin me voimme saavuuttaa meidän tärkeimmän tavoitteen ja auttaa ympärillä olevia yrityksiä nousemaan uusiin todellisuuksiin. Vain näin kaikilla yrityksillä on mahdollisuus olla moderni ja tarjota maailman tasoisia palveluita omissa yhteisöissä.