Fredrikssons tapaustutkimus

Kirjoittanut: Robin

28 toukokuun, 2022

Fredrikssons Tapaustutkimus.

Fredrikssons Karjaa on laadukas fysioterapia- ja muita hyvinvointipalveluja tuottava paikallinen yritys. 

Tuttu ja tunnettu design.

Fredrikssons oli saavuttanut jo oman designin ja löytänyt omat brändielementtinsä, joten meidän pitikin vain jatkaa samalla ajatuksella. Muokkasimme siis vain vähän olemassa olevaa designia ja käytimme brändille tunnettuja värejä.

Rakensimme vanhan päälle uutta.

Päätavoitteena olikin siis laajentaa olemassa olevia sivuja, lisäämällä muita sivuja kuten palvelut-, meistä- ja yhteystiedot sivu. Suunnittelmme uusia sivuja pääajatuksena ajattomuus ja modernisuus. Yritimme pidättäytyä siis mahdollisimman yksinkertaisessa suunnitelmassa.

Design huomioiden nopeus.

Toisena tärkeänä tavoitteena projektissa oli nettisivujen nopeutus. Tämä muodostui haasteeksi, sillä me emme voineet rakentaa suoraan uusia sivuja, vaan jouduimme optimoimaan vanhat sivut ja kaikki siihen liittyvät toiminnot.

Yleiskatsaus

Tässä tapaustutkimuksessa me käydään läpi pääpiirteittäin kyseistä projektia, mikä me toteutettiin Fredrikssons Fysiolle.

Kun aloitimme tämän projektin, oli päätavoitteena lisätä nettisivuilla olevien sivujen määrää ja parantaa sivujen tehokkuutta ja toimivuutta. Aloitimme lisäämällä meistä sivun, yhteystiedot sivun ja palvelut sivun. Suunnittelimme ja toteutimme näiden sivujen sisällön, ulkoasun ja tekniset elementit. 

Koska asiakkaan verkkosivut olivat rakennettu edellisen toimijan puolesta käyttäen eri ohjelmistoa kun mitä me käytetään, olivat meidän vaihtoehdot rajattuja. Näin siis päätimme olla rakentamatta täysin uusia sivuja, vaan vain uudistamaan ja rakentamaan vanhojen sivujen päälle.

Lähestymistapa


Aloitettuamme kohtasimmekin kyseisen projektin isoimman haasteen, vanhan päälle uuden rakentamisen. Tästä syntyi suunnittelu haasteita, sillä emme pystyneet rakentamaan tiettyjä elementtejä, niin kuin me ollaan totuttu rakentamaan. Toinen ongelma syntyikin siitä, kun tajusimme, että kyseisellä tavalla rakennetut sivut eivät pysty samanlaiseen tehokkuuteen, kuin meidän omat uudet sivut.

Siitä syntyikin optimointi haaste, missä jouduimme optimoimaan sivuja ja muokkaamaan esimerkiksi valmista kotisivua, sillä yritimme nopeuttaa sivujen latausaikoja, optimaalisiin nopeuksiin. Emme siis koskaan päässeet täydelliseen tulokseen, mutta saavutimme kuitenkin tarvittavan latausnopeuden, jotta sivut ovat käyttäjäystävälliset.

Tarvitseeko yrityksesi uusia nettisivuja?

Rakennamme sinulle toimivat, nopeat ja modernit sivut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Tavoitteet

Projektin kaksi keskeistä tavoitetta oli parantaa olemassa olevien nettisivujen tehokkuutta ja nopeutta. Ja laajentaa olemassa olevia nettisivuja lisäämällä esimerkiksi palvelut-, meistä- ja yhteystiedot sivut.

1. Laajentaa olemassa olevia nettisivuja

2. Parantaa sivujen nopeutta ja tehokkuutta

Tulokset

Yhteenveto

Saavutimme onnistuneesti asetetut tavoitteet aikataulussa, ilman mitään ongelmia. Kohtaamamme haasteille me löysimme tehokkaimman ja parhaat ratkaisut. Projektissa jouduimme sopeutumaan ja rakentamaan sivut ei meille tunnetulla alustalla. Siitä huolimatta, saimme projektin suoritettua onnistuneesti.

”NiinemetsMedia auttoi meitä ymmärtämään nettisivujen tärkeyden ja yhteistyö oli erittäin selkeää sekä nopeaa.” 

Evelina Lundström

markkinointipäällikkö ja assistentti

Projektissa tarjottuihin palveluihin kuuluu mm. WordPress-kehitys, hakukoneoptimointi sekä UX Design.

Kommentit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *