Sähköposti markkinointi – Tehostaa jokaista markkinointi strategiaa.

Kasvata markkinointituloksia erittäin tehokkaalla markkinointiperjaatteella, ota yhteyttä jo tänään.

01 – Miksi sähköpostimarkkinointi?

Miten yrityksesi voi hyötyä sähköposti markkinoinnista?

Tehokasta markkinointia halvalla

Sähköpostimarkkinointi on yksi parhaiten menestyvistä markkinoinnin tavoista, ja sen sanotaan saavuttavan 41:1 ROI, eli jokaisesta käyttämästäsi eurosta saat vastineeksi 41 euroa.

Sähköpostimarkkinoinnin tärkeimmät edut ovat kiistattomia ja suoraan sanottuna välttämättömiä jokaisessa markkinointistrategiassa.

Sähköpostimarkkinoinnin etuja yrityksellesi

1. Se on edullinen. Sähköpostimarkkinointi voi olla erittäin edullista, varsinkin kun otetaan huomioon ROI. Voit lähettää sähköposteja tietylle kohdeyleisölle tai joukkosähköpostiviestejä kaikille.

2. Sähköpostimarkkinointi on osa monikanavaista markkinointistrategiaa. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää sähköpostin lisäksi myös suoramainontaa, Google Ads mainoksia ja käyttää sosiaalista mediaa.

3. Se tarjoaa korkean ROI:n. Sähköpostimarkkinoinnin ROI on usein korkeampi kuin muiden markkinoinnin muotojen. Tämä johtuu siitä, että voit kohdistaa yleisösi tavalla, joka olisi vaikeaa tai jopa mahdotonta muissa medioissa.

4. Se on skaalautuva. Sähköpostimarkkinointi on skaalautuvaa – lähettämiesi sähköpostien määrää on helppo lisätä tai vähentää, ja voit muuttaa sähköpostien lähetystiheyttä asiakaskuntasi tai liiketoimintavaiheesi mukaan.

5. Se on monipuolinen. Voit käyttää sitä brändisi rakentamiseen, tuotteen myymiseen, sähköpostiosoitteiden keräämiseen ja paljoon muuhun.

02 – Miten toimii?

Sähköposti markkinointi käytännössä

Ota kaikki irti markkinoinnista, ja lisää sähköpostimarkkinointi omaan markkinointi strategiaan.

1. Muokataan olemassa oleva yhteystietolista sopivaksi.

Ensimmäisenä sähköpostimarkkinointia aloittaessa pitää tehdä siivous yhteystietolisaan. Tämä usein parantaa tuloksia ja pienentää negatiivisia reaktioita. Jos sinulla ei ole yhteystietolistaa, ensimmäisenä tehtävänä on kerätä tarpeeksi sähköpostiosoitteita.

2. Luodaan markkinointistrategia

Luodaan markkinointistrategia tarkkaan harkiten, miten se sopii kokonaisvaltaiseen markkinointisuunnitelmaan. Tässä vaiheessa mietitään esim. tavoitteita, mittauskokonaisuuksia, resurssien hallintaa ja kohdeyleisöä monen muun asian lisäksi.

3. Rakennetaan toimivaksi

Rakennetaan suunnitelma, määritetään palvelun tarjoaja, luodaan sähköpostien pohjat ja mitataan tuloksia. Tämän vaiheen jälkeen voidaan vielä jatkaa tämän kanavan kehittämistä, mutta se ei ole enään välttämätöntä toimivuuden kannalta. 

Suosittelemme kuitenkin että strategiaan panostetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti, jotta saadaan maksimaalinen tulos aikaiseksi.

03 – hyödyt

Sähköposti markkinointi osana kokonaista
markkinointistrategiaa.

Sähköpostimarkkinointia sinun tarpeidesi mukaan

Olemme markkinoinintitoimisto, mikä on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin. Tiedämme kuinka luoda sisältöä, joka luo yhteyden yleisöösi, kuinka käyttää sosiaalista mediaa eduksesi ja miten mitata digitaalisten kampanjoidesi menestystä. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi kehittääksemme tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan sähköposti markkinointistrategian.

Sähköpostimarkkinointi on vain yksi osa kokonaista markkinointistrategiaa.

Tiedämme, että sähköpostimarkkinointi on erittäin tehokasta, mutta se ei toimi itsestään, ja parhaimmat tulokset saadaan, kun sitä käytetään osana laajempaa markkinointistrategiaa.

Autamme sinua luomaan digitaalisen markkinointisuunnitelman, joka auttaa sinua parantamaan tuloksiasi, lisäämään tuloja, säästämään aikaa ja rakentamaan brändin uskottavuutta.

Täytä vain alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

04 – hinnasto

Sähköposti markkinointi hinnasto.

Alkaen

1,020€

Perus

Haluatko päästä alkuun sähköpostimarkkinoinnin kanssa. Tarvitsetko vain apua perustamisen ja strategian kanssa, mutta haluat hoitaa sisällön itse? Jos vastasit kyllä, tämä sopii sinulle.

Aloita uusi projekti
 • Strategia
 • Tekninen perustus
 • Mallien rakennus
 • Perustamme sähköpostipalveluntarjoajan
 • Asiakaslistan puhdistus

Alkaen

1,650€/kuukaudessa

Monipuolinen

Kun haluat kokonaisen sähköposti markkinointistrategian, etkä halua huolehtia asiasta enempää. Säästämme arvokasta aikaasi ja resurssejasi.

Aloita uusi projekti
 • Sähköpostimarkkinointi strategia
 • Tekninen perustus
 • 1 – 2 sähköpostia viikossa
 • Mallien rakennus
 • Asiakaslistan puhdistus
 • Perustamme sähköpostipalveluntarjoajan
 • Automaattivastaajia

Mukautettu

Premium

Haluatko valita vain tiettyjä palveluita tai vaikka kaikki palvelut? Ole meihin yhteydessä ja luodaan yhdessä sinun näköinen paketti.

Ota yhteyttä
 • Sähköpostimarkkinointi strategia
 • Tekninen perustus
 • Rajattomasti sähköpostiviestejä
 • Mallien rakennus
 • Asiakaslistan puhdistus
 • Perustamme sähköpostipalveluntarjoajan
 • Automaattivastaajia
 • + mukautetut vaihtoehdot

Olemme koonneet muutaman suuntaa antavan paketin sinulle. Suosittelemme kuitenkin ottamaan meihin yhteyttä ja valitsemaan ”Premium” paketin sisällöistä itsellesi tärkeät ominaisuudet, sillä näin saat eniten vastinetta rahallesi, ja voimme keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin.

*Yhteydenotot ei ole millään tavalla sitovia, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Oletko valmis aloittamaan projektisi?

Olemme pitkäaikainen kumppani sinulle. Haluamme luoda kestäviä suhteita ja auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottoprosenttiaan erittäin tehokkaasti. ole meihin yhteydessä ja kerro meille tavoitteesi.

Aloita uusi projekti

Käytämme viestintään myös näitä työkaluja.