Brändistrategia on jokaisen suuren menestyksen takana.

Brändin kehittäminen on monimutkainen mutta kannattava prosessi, me autamme sinua rakentamaan oman brändisi.

01 – Miksi Brändi?

Mitä hyötyä on brändistä ja brändin rakentamisesta?

Brändistä on hyötyä kaikille

Brändäys on minkä tahansa yrityksen kulmakivi, kun asiakas on aktiivisesti vuorovaikutuksessa ja muodostaa yhteyden yritykseesi, tunneside kehittyy. Tämä ei ainoastaan ​​saa asiakkaat tuntemaan olonsa läheisemmiksi brändiisi, vaan se auttaa myös rakentamaan vahvempia suhteita.

Rakenna uskottavuutta & yhteyttä asiakkaisiin

Kun asiakkaat ovat jo yhteydessä brändiisi, he luottavat sinuun todennäköisemmin ja tekevät kauppaa kanssasi, mikä puolestaan ​​auttaa sinua laajentamaan tavoittavuuttasi ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Brändäys on pitkän aikavälin investointi, joka auttaa sinua rakentamaan vahvemman ja tunnetumman yrityksen.

Brändi kaiken kokoisille yrityksille

Brändäys ei ole vain logo, iskulause tai symboli. Se on tapa määritellä kuka olet ja mistä yrityksesi tulee. Se ei myöskään ole vain suurille yrityksille – brändäys on kaiken kokoisille yrityksille, jotka haluavat rakentaa suuremman yleisön ja houkutella uusia asiakkaita. Kun rakennat vahvan brändin, ihmiset tietävät mitä odottaa yritykseltäsi.

02 – Palvelumme

Logon suunnittelu

Logo on yksi brandikehityksen alkuaskelista. Logon suunittelussa keskitymme sinun yrityksen näköisen logon suunnitteluun. Luomme yrityksellesi logon sekä submark-logon aina yhdessä. Näin yritykselläsi on logo, mikä sopii kaikkialle, eikä sinun tarvitse huolehtia sopivuudesta.

Brändikäsikirja / Graafinen ohjeisto

Brändikäsikirja auttaa pitämään yrityksesi viestinnän tasaisena ja yhtenäisenä. Myös kaikkien markkinointi ja mainonta materjaalien suunnittelu on huomattavasti helpomapaa tulevaisuudessa. Näin siis säästät aikaa ja rahaa.

Yritysilmeen suunnittelu

Yritysilmeen suunnittleu sopii uutta yritystä perustavalle, kuin myös olemassa olevaa yritysilmettä uudistavalle. Laajimmillaan yritysilmeen uudistukseen sisältyy logon suunnittelu, some kuvakkeet/bannerit, yritysvärien ja fonttien valinta. Suunnittelemme yritykselle myös käyntikorttipohjan.

Brand identity + Brand mood board

Brand identity suom. brändin identiteetti on jokaisen brändin ominaisuuksien summa. Esimerkikis yrityksesi väri, logo, typografia, visio, tarkoitus ja kohdeyleisö. Lähdemme rakentamaan brändi identiteettiä, ja luomme brändillesi rungon, mikä helpottaa tulevien markkinointimaterjaalien johdonmukaisuudessa.

Brand Mood Board suom. brändin tunnetaulu, on yksinkertaisempi versio brändi identiteetistä. Se toimii visuaalisena apuna ja inspiraationa markkinointimaterjaalien kehityksessä. Me luodaan nämä aina yhdessä samassa paketissa.

Brändin tarinan kehitys

Brändin tarinan kehityksessä sukelletaan syvälle brändin arvoihin, persoonallisuuteen ja tarkoitukseen. Selvitetään kuka on brändisi ja rakennetaan siitä profiili. Tämä auttaa tulevissa markkinointimaterjaalien kehityksessä ja auttaa brändiäsi tavoittamaan kohdeyleisösi entistä syvemmin ja tehokkaammin.

Brändin viestinnän optimointi

Onko brändisi viestintä epäjohdonmukaista? Viekö brändisi viestiminen erityisen paljon energiaa? Tarvitsetko ohjeistusta ja runkoa? Jos vastasit näihin kysymyksiin joo, on sinun brändisi viestintä optimoinnin tarpeessa. Etsitään brändillesi ääni ja persoonallisuus, jotta viestintäsi olisi johdonmukaista, sujuvaa ja helppoa.

Brändistrategian kehitys & kartoitus

Jokainen brändi tarvitsee strategian, tavoittet mitä kohti kulkea ja saavutukset mitä juhlia. Brändistrategia luo sinulle kokonaiskuvan brändisi tilanteesta, haasteista ja mahdollisuuksista. On turhaa tehdä mitään, ilman kunnon suunnitelmaa, tavoitteita ja strategiaa.

03 – brändin kehitys

brändin kehitys on pitkä, mutta kannattava matka

Brändi kehittyy ajan mittaan, ei yhdessä yössä.

Ajan myötä brändisi alkaa kehittämään selkeää persoonallisuutta, johon asiakkaat alkavat rakentamaan yhteyttä. Brändisi kehittää myös joukon arvoja, joiden mukaan kaikkia päätöksiä tehdään joka päivä – ne syntyvät siitä mitä sanot asiakkaillesi tai miten työntekijäsi toimivat.

Brändi markkinointityökaluna.

Tavoitteena on rakentaa vahva brändi ajan kuluessa, ei yhdessä yössä. Tällä tavoin, kun alat hyödyntämään brändiäsi, toimii se tehokkaampana pitkän aikavälin markkinointityökaluna. On olemassa useita tapoja rakentaa vahvempi ja tunnistettavampi brändi ajan myötä erilaisten strategioiden avulla.

04 – Hinnasto

Palveluita Kaiken kokoisille yrityksille ja tarpeille.

€€€ + Alv

Super paketti

Tähän pakettiin sisältyy:
– Brändistrategian kehitys & kartoitus
– Brändin viestinnän optimointi
– Brändin tarinan kehitys
– Brändi identiteetin kehitys

Aloita uusi projekti

2 745€ + Alv

Basic paketti

Tähän pakettiin sisältyy:
– Brändikäsikirja / Graafinen ohjeistus
– Yritysilmeen suunnittelu
– Brand mood board

Aloita uusi projekti

1 565€ + Alv

Starter paketti

Tähän pakettiin sisältyy:
– Brändikäsikirja / Graafinen ohjeistus
– Logon suunnittelu ja toteutus
– Submark-logon suunnittelu ja toteutus

Aloita uusi projekti

Palvelut erikseen

Tarjoamme kaikkia palveluita myös erikseen. Jos sinulla on erikoispyyntöjä tai haluat koota omannäköisen paketin saatavilla olevista palveluista, olethan meihin rohkeasti yhteydessä ja pyydä hinta tarjousta.

Jos tarvitset apua tai haluat tietää lisää palveluista voit varata myös ilmaisen videopuhelun.

Oletko valmis aloittamaan projektisi?

Olemme pitkäaikainen kumppani sinulle. Haluamme luoda kestäviä suhteita ja auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottoprosenttiaan erittäin tehokkaasti. ole meihin yhteydessä ja kerro meille tavoitteesi.

Aloita uusi projekti

Käytämme viestintään myös näitä työkaluja.